Getting a blank page when executing install

Uber clone for Web
mrandall101
Posts: 4
Joined: Thu Jan 07, 2016 7:19 pm

Getting a blank page when executing install

Postby mrandall101 » Thu Jan 07, 2016 7:41 pm

When doing install I get a lank page nothing happens at all. Anybody got a clue whats up with this?

Divyang Metaliya
Posts: 130
Joined: Mon Sep 21, 2015 6:15 am

Re: Getting a blank page when executing install

Postby Divyang Metaliya » Wed Mar 23, 2016 10:30 am

hello,

for this error solution,

First you install uberforx code and databse
then
install vendor (laravel dependency)
using bellow command
----------------------------------
curl -sS https://getcomposer.org/installer | php
php composer.phar install

then give permission to all folder

sudo chmod -R 777 app/storage
mkdir public/uploads
sudo chmod -R 777 public/uploads


sudo chmod -R 777 app/storage
sudo chmod -R 777 public/uploads
sudo chmod -R 777 app/config
sudo chmod -R 777 public
sudo chmod -R 777 app/gcm
sudo chmod -R 777 app/ios_push

sudo chmod -R 777 public/apps/ios_push
sudo chmod -R 777 public/stylesheet/theme_cus.css

sudo chmod -R 777 app/views
sudo chmod -R 777 app/storage/views
sudo chmod -R 777 app/storage/sessions
sudo chmod -R 777 app/lang

and please check in your server phpmyadmin MYSQL version >=5.3 and PDO supported?
because uberforx code made in LARAVEL framework and this framework support on >=5.3 MYSQL version
so please check it ...

Thanks...


Return to “UberX for Web”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest